​Ring til os på 33 21 62 73 | Send e-mail til info@frbvvs.dk

Autoriseret gas- og vandmester​

✓ Døgnvagt

✓ Faste priser

✓​​​ Medlem af TEKNIQ

✓ God rådgivning fra start, for at kunne lave det bedste stykke arbejde

Geberit betjeningsplader - valget er vigtigt

Perfekt design møder perfekt funktion
Med en Geberit indbygningscisterne er kun betjeningspladen synlig – to knapper udløser enten et stort eller et lille skyl. Alternativt udløser det manuelle skyl/stop-system en vandmængde efter behov.

Geberit lægger ikke kun vægt på funktionalitet, men i høj grad også på design. En bred vifte af betjeningsplader tilbydes i forskellige overflader og former, hvilket giver dig den æstetiske frihed til at skabe det badeværelse, du altid har ønsket.
Perfekt kombination af funktion og form
Betjeningspladerne er det eneste, du ser af en indbygningscisterne i dit badeværelse. Det er derfor meget vigtigt for Geberit, at du er i stand til at vælge mellem forskellige designlinjer, materialer, farver og overflader, så du kan vælge nøjagtigt den betjeningsplade, der lever op til dine krav og forventninger og passer til stilen i dit badeværelse.

Luksusmaterialer til store krav
Geberit betjeningsplader er lavet af holdbare og rengøringsvenlige materialer med kunststof- eller glasoverflader, og de er produceret af sprøjtestøbt zink eller rustfrit stål, så de kan leve op til særligt strenge krav med hensyn til holdbarhed og sikkerhed. Afhængigt af kravene kan du bruge manuel, elektronisk eller pneumatisk skyl.
Send forespørgsel vedr. produkt: Betjeningsplader - 2017

Kontakt firmaet​

Frederiksberg VVS A/S

Pile Allé 21

2000 Frederiksberg

​CVR: 17600176

Telefon: 33 21 62 73

E-mail: info@frbvvs.dk

Vi arbejder på hele Sjælland - herunder i Storkøbenhavn, København & Nordsjælland.​

Frederiksberg VVS A/S
Pile Allé 21
2000 Frederiksberg
CVR: 17600176