​✓ Døgnvagt

​✓ Faste priser

✓​​​ Medlem af TEKNIq

Autoriseret gas- og vandmester​

Bygas benyttes i København og Frederiksberg

Mange ejendomme i København og på Frederiksberg er tilkoblet bygassen. Hos Frederiksberg VVS A/S tager vi hånd om diverse former for opgaver i forbindelse med netop bygas. Herunder ser du en liste over eventuelle opgaver:​

  • Nyinstallationer af bygas
  • Montering af nyt gaskomfur
  • Andre nye gasinstallationer såsom målere og lignende
  • Fejlfinding og trykprøvning.​

Som autoriseret gas- og vandmester har vi de fornødne kompetencer i forbindelse med bygasopgaver. Dog bør du være opmærksom på, at vi ikke yder service på Gaskomfurer – her henviser vi for det meste til producenten.​

Biogas eller naturgas?

Bygas er i København og Frederiksberg, bestående af stort set lige dele biogas, naturgas og sfærisk luft. ​Forbrugeren får hermed et meget miljøvenligt energiforbrug både i forhold til førhen, og i forhold til opvarmning med el. Bygassen benyttes både til opvarmning og til gaskomfurer i de tre byområder, hvor man benytter bygas. Før i tiden producerede man bygas på kulgasværker.

Mere information om bygas

Skulle du ønske at modtage et uforpligtende tilbud på en given opgave i forbindelse med bygas, er du mere end velkommen til at kontakte os hos Frederiksberg VVS A/S – ingen opgave er for lille eller for stor, inden for bygas.

Du er naturligvis også velkommen til blot at kontakte os, hvis du har spørgsmål til bygas. Vi kan træffes på telefon 33 21 62 73 eller du kan skrive en mail til info@frbvvs.dk.

Kontakt os!​

for book af tid benyt online eller ring 33216273

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt firmaet​

Frederiksberg VVS A/S

Pile Allé 21
​2000 Frederiksberg

​CVR: 17600176

Telefon: 33 21 62 73

E-mail: info@frbvvs.dk

Vi arbejder på hele Sjælland - herunder i Storkøbenhavn, København & Nordsjælland.​