Telefon: ​​33 21 62 73  |  E-mail: info@frbvvs.dk  |  Autoriseret gas- og vandmester

Energirenovering af eksisterende installationer

Vi tilbyder en energirenovering af dine eksisterende installationer hos Frederiksberg VVS A/S. Der er ofte penge at spare ved at få foretaget en gennemgang samt optimering af de eksisterende installationer.

En gennemgang af ens installationer kan være en rigtig god idé. Udover at du kan ofte spare penge ved en energirenovering, så skåner du også miljøet.

Boligforeninger har tilskud til energirenovering

Det er ikke kun i privat regi, vi foretager denne form for energirenovering – mange boligforeninger har også gavn heraf. Alle boligforeninger i København kan søge tilskud til vandmålere og vandbesparende toiletter.

Vi bistår gerne med råd til energirenovering, og har også god erfaring med vejledning i forbindelse med energiinstallationer.

Bestiller du os til at komme og foretage en energirenovering, kommer vi ud og ser nærmere på dine eksisterende installationer. Et eksempel kan være som følger: Ved at udskifte dit nuværende toilet (med 8 liters skyl) til et IFØ sign 2/4 liter, vil du opnå en vandbesparelse på omkring 1.400 kroner årligt.

Kontakt os og få energirådgivning

Desuden rådgiver vi også om, hvordan du kan nedsætte dit vandforbrug ved eksempelvis at vælge det rigtige brusehoved og blandingsbatteri.

Det kan også være en fordel at skifte olie ud med fjernvarme. Se beregninger under fjernvarme.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på energirenovering i København eller på Frederiksberg.

Frederiksberg VVS A/S

Pile Allé 21

2000 Frederiksberg

Telefon:  33 21 62 73

E-mail: info@frbvvs.dk

Vi arbejder på hele Sjælland - herunder i Storkøbenhavn, 

København & Nordsjælland.