Telefon: ​​33 21 62 73  |  E-mail: info@frbvvs.dk  |  Autoriseret gas- og vandmester

Installation af fjernvarme i København

Frederiksberg VVS A/S har gennem tiden installeret fjernvarme hos alt fra privatkunder over institutioner og til erhvervsvirksomheder i hele hovedstaden. Vi kommer også gerne og sørger for installation af fjernvarme hos jer.

Installation af fjernvarme er ikke just en billig investering, men det er billigere i drift end et gammeldags oliefyr og samtidig en langt mere miljøvenlig løsning. Flere og flere går over til fjernvarme, og oliefyret bliver forbudt ved lov senere i dette årti.

Professionel installation

Ved installation af fjernvarme er det vigtigt, at det er en autoriseret VVS-installatør, der foretager arbejdet. Kun på denne måde kan du være sikker på, at alt er installeret ordentligt. Vi trækker rør fra kælder til fjernvarmeunit og varmtvandsbeholder.

Hvis der er behov for en kloakmester, samarbejder vi med kompetente folk, vi tager med.

Vi sørger naturligvis også for den senere vedligeholdelse af fjernevarmeanlægget, hvis I måtte ønske dette.

Priseksempel på installation af fjernvarme

En flerfamiliebolig på 1.500 kvadratmeter med ti boliger kan opnå en årlig besparelse på ca. 150.000 ved at skifte fra olie til fjernvarme, mens en enfamiliesbolig på 200 kvadratmeter kan opnå en årlig besparelse på omkring 27.000 kroner.

Mange spørgsmål kan trænge sig på, inden man vælger en kommende varmeløsning. Derfor står vi naturligvis klar med uddybende svar i forbindelse med spørgsmål om installation af fjernvarme.

Vi kan træffes på tlf. 33 21 62 73.

Frederiksberg VVS A/S

Pile Allé 21

2000 Frederiksberg

Telefon:  33 21 62 73

E-mail: info@frbvvs.dk

Vi arbejder på hele Sjælland - herunder i Storkøbenhavn, 

København & Nordsjælland.