​✓ Døgnvagt

​✓ Faste priser

✓​​​ Medlem af TEKNIq

Autoriseret gas- og vandmester​

Tagrenovering og andet tagarbejde

​Hos Frederiksberg VVS tæt på Valby i København, tager vi os af en bred vifte af opgaver inden for tagarbejde. Vi laver blandt andet følgende tagarbejde og tagservice:

  • Skifer
  • Tagrender og nedløb
  • Inddækninger og zinkinddækkede facader
  • Og meget mere​ inden for tagservice og -arbejde

Vores kompetente mandskab er altid klar på at tage en udfordring inden for tagarbejde op, så kontakt os endelig med lige netop din tagopgave, uanset om det handler om nyt skifertag, vedligeholdelse af kviste og inddækninger eller noget helt andet der ikke er nævnt oven over.

Tagarbejde er en nødvendighed

Dit tag er en af de allermest udsatte flader på et hus, derfor er der indimellem behov for vedligeholdelse. Hos Frederiksberg VVS A/S tager vi gerne hånd om dit kommende tagarbejde.

Hvis de små ting ikke bliver udført løbende, vil tagrenovering kunne ende med at blive en dyr omgang, når taget skal udskiftes eller du skal have nyt tag.

Vi tilbyder også fast service af tag og alt inden for zink, blik og aluminiumsinddækninger. Lad os derfor stå for rensning og renovering af alt fra tagrender til dit skifertag.

Hør mere om tagrenovering og nyt tag

Ønsker du et uforpligtende tilbud på tagarbejde fra os, er du velkommen til at kontakte os på telefon 33 21 62 73 eller skrive en mail til info@frbvvs.dk

Vi står også altid klar med sparring og rådgivning om udskiftning af tag og tagrenovering. Kontakt desuden vores døgnvagt ved akut behov for tagrenovering eller andet.

Kontakt os!​

for book af tid benyt online eller ring 33216273

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt firmaet​

Frederiksberg VVS A/S

Pile Allé 21
​2000 Frederiksberg

​CVR: 17600176

Telefon: 33 21 62 73

E-mail: info@frbvvs.dk

Vi arbejder på hele Sjælland - herunder i Storkøbenhavn, København & Nordsjælland.​