​✓ Døgnvagt

​✓ Faste priser

✓​​​ Medlem af TEKNIq

Autoriseret gas- og vandmester​

Ejendomsservice til vand og varme

Vi tilbyder alt inden for ejendomsservice hos Frederiksberg VVS A/S, såsom renovering, vedligeholdelse og service af ejendommens vand og varmeforsyning. 

Vi dækker hele Frederiksberg, Valby og resten af København med service af ejendomme og tager os blandt andet af følgende opgaver i forbindelse med ejendomsservice:

Overlad trygt din ejendomsservice til os

Vi kan også tilbyde at være tilknyttet jeres ejendom som en slags hus-VVS’er. Denne funktion har vi allerede for mere end 200 ejendomme i København og Frederiksberg, så overlad trygt din ejendomsservice til os.

Vi har mange års erfaring med ejendomsservice, og har gennem årene hjulpet mange kunder renovering og vedligeholdelse af deres vand- og varmeanlæg.

Kontakt os og hør nærmere om vedligeholdelse og service af ejendomme

Vi samarbejder med tømrere, murere og elektrikere så vi kan dække hele ejendommens behov for ejendomsservice. Derfor kan vi være tovholder og koordinere sager, der går på tværs af fagene. 

Alt arbejde foregår i samarbejde med bestyrelsen eller repræsentanter udpeget af bestyrelsen i den enkelte ejendom eller forening.

Kont​akt os og hør mere om ejendomsservice. Vi træffes bedst på telefon 33 21 62 73 men kan også træffes på e-mail info@frbvvs.dk

Vi ser frem til at høre fra dig, med enhver tænkelig forespørgsel. Benyt eventuelt kontaktformularen her til højre.

Kontakt os i dag!​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt firmaet​

Frederiksberg VVS A/S

Pile Allé 21
​2000 Frederiksberg

​CVR: 17600176

Telefon: 33 21 62 73

E-mail: info@frbvvs.dk

Vi arbejder på hele Sjælland - herunder i Storkøbenhavn, København & Nordsjælland.​

Medlem af