VVS Nørrebro - Find din nye blikkenslager tæt på dig

Leder du efter en blikkenslager, der kan levere når som helst, så er Frederiksberg VVS klar på Nørrebro med redskaberne. Her får du en autoriseret VVS-installatør og blikkenslager, der leverer med professionalisme indenfor fagområdet. Med mere end 30 års erfaring får du de holdbare reparationer, hvor der tages højde for økonomi, men behovet stadig dækkes. 

4,1
5/5

Vores services

Frederiksberg VVS tilbyder en lang række ydelser på Nørrebro, herunder renovering af lejligheder, installation af fjernvarme og mere. Se mere her for oversigten over alle alt vi udfører

Renovering af lejligheder

Befinder du dig i det tilfælde, at du har købt en ny lejlighed, eller ønsker du blot at din nuværende skal have den helt store renovering, så bestræber vi os på at udføre de fineste resultater. Vi tror på, at god kommunikation med vores kunder giver de bedste resultater. Vi ønsker desuden at dække dine behov indenfor dit projekt. 

Vi leverer altid kvalitet, når der skal laves rørarbejde, sanitetsarbejde, murerarbejde mm. på Nørrebro, lige alle andre steder.

VVS Nørrebro installatør

Installation af VVS og fjernvarme

Er det tid til at få installeret fjernvarme i hjemmet for at få en mere miljøvenlig løsning? Så har vi også installatører klar på Nørrebro til at sørge for at få det installeret, både i dit private hjem, men også til virksomheder. Det er en dyr investering at få installeret, dog er det noget vi vil se mere af i fremtiden, da oliefyret vil fases ud fremadrettet. 

Det vigtigste element for et projekt som dette findes i, at der skal en del erfaring til. Her vil du møde en autoriseret VVS-installatør, som vil tage sig af for- under- og efterarbejdet. Det er en krævende process, hvor der kan opstå uplanlagte situationer, her har vi samarbejde med kompetente folk, som står klar på Nørrebro til den tid.

Prøv vores døgnservice

Mange har oplevet at stå i en frustrerende situation, hvor vandrøret er sprunget, eller man har et stoppet toilet i weekenden. For at få ordnet triste situationer, som disse, er der et behov for at få en autoriseret gas- og vandmester ud for at kigge nærmere på problemet. På normal vis vil man blive mødt med en tilbagevendelse mandag morgen, men ikke hos os.

Med vores døgnservice møder en altid erfaren blikkenslager ud til dig, der står med den akutte situation på Nørrebro. Hos os får du en VVS service i særklasse, der står klar på alle tider i døgnet på Nørrebro. Selv hvis det er weekend, så er vi kun et kald væk.

Læs mere om VVS på Nørrebro

Ønsker du mere information på det, vi tilbyder, så findes alle svarerne her på siden. Priserne afhænger af tid og omfanget af projektet. Der er for eksempel et grundgebyr, som dækker opstarten af sagen, fakturering, osv. Den mindste fakturering ligger på 930 kr inkl. moms. 

Et vagtudkald af en blikkenslager, for rensning af afløb og faldstammer (mellem klokken 14.00-7.00), ligger på 3.150 kr, inkl. moms. Læs mere om vores priser her. 

Alle fakturaer bliver påbudt en lovpligtigt kvalitetssikring på 1,5% og gebyrer for servicevogn/ miljø på 50 kr.

Er Frederiksberg VVS’ service på Nørrebro af interesse for dig, og ønsker du mere information eller har spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os på telefon 33 21 62 73, eller skrive en mail til info@frbvvs.dk for et uforpligtende tilbud.

Søger du en VVS installatør andre steder end på Nørrebro?

Frederiksberg VVS A/S udfører opgaver i hele Storkøbenhavn. Her kan du se nogle af de forskellige steder vi udfører vores arbejde: KøbenhavnValby, Vesterbro, Amager, Østerbro, Vanløse og Nordsjælland.

Det kan være du pludseligt har brug for en VVS døgnvagt. Dette og mere til kan vi klare. Kontakt os i dag.

Har du brug for hjælp til bygas? Så læs her hvad vi kan hjælpe dig med.

Har du hørt om Arbejdstilsynets arbejdsmiljøvejviser? Dem kan du læse mere om her.

SEND OS EN BESKED

SKAL VI HJÆLPE MED JERES NÆSTE PROJEKT?

Vælger du Frederiksberg VVS A/S, er du sikret god service og høj kvalitet.