VVS Amager - Professionel blikkenslager i København

Frederiksberg VVS kan tilbyde dig service, selvom navnet indikerer noget andet. Vi kan nemlig hjælpe i hele Københavnsområdet, herunder Amager, og derfor kan du roligt tage kontakt til os, hvis du skulle behøve vores assistance til diverse VVS-arbejdsopgaver.

4,1
5/5

Autoriseret og erfaren VVS’er

Skulle der opstå en akut situation, hvor et vandrør er sprunget i kælderen, dit afløb er stoppet, eller der skulle være andre udfordringer med vandtilførslen, radiatorerne eller noget tredje, så kontakt os. Vi har døgnservice, så selv hvis der skulle ske noget akut i de sene aftentimer eller tidligt om morgenen, så stå vi klar til at hjælpe dig på Amager.

Vores service udbydes både til private kunder, såvel som til erhvervskunder, og derfor kan du både kontakte os som privatperson eller som virksomhedsejer, når der opstår problemer med VVS på Amager.

Når du får én eller flere af vores blikkenslagere ud til at se på dit problem, vil du møde ekspertise og service af højeste kvalitet. Vores VVS’ere er nemlig alle både autoriserede og ganske erfarne inden for feltet. Vi vil derfor også kunne hjælpe dig med langt de fleste problemer og opgaver, hvad end det er installation, renovering eller anden service.

Du kan med andre ord, med ro i maven, sagtens kalde efter vores assistance, når du skal have lavet et tjek, have lavet nye løsninger til dit eksisterende VVS arbejde, eller hvis det eksisterende VVS arbejde skal fornyes eller renoveres – enten delvist eller totalt.

VVS Amager installatør

VVS ydelser på hele Amager

VVS opgaver og arbejder omfatter mange forskellige områder, og derfor er der også mange opgaver, som vi kan være dig behjælpelig med at løse. Dette omfatter både energiservice, varme, herunder fjernvarme, toilet og kloakering, afløb og meget mere.

Vi tilbyder en lang række af ydelser til både privatkunder, herunder villaer, ejerlejligheder, andelsboligforeninger med mere, samt erhvervskunder, både større og mindre virksomheder og alt her imellem.

Du kan kontakte os, hvis din bolig på Amager behøver et nyt fjernvarmeanlæg, eller hvis det eksisterende skal have et tjek eller service, hvor en autoriseret VVS’er er nødvendig. Vi hjælper også gerne med at fjerne tidligere løsninger og installere nye, når du beslutter dig for, at der skal ske ændringer i hjemmet.

Vi udfører desuden løbende vedligeholdelse af erhvervsejendomme på Amager. Dette omfatter mange forskellige opgaver, herunder installation af anlæg, rensning og vedligeholdelse af tag og tagrender, indregulering af varmecentral til rensning og meget mere.

Læs mere om VVS på Amager

Du kan læse meget mere om vores ydelser, samt alle vores priser på disse, her på siden. På denne oversigt kan du se vores faste priser, samt hvilke ydelser vi har som standard. Det er dog i sidste ende omfanget af det arbejde, der udføres, som afgør den endelige pris for arbejdet.

Vi har et fast grundgebyr på 925 kr plus moms, der omfatter arbejdet inden for de første 45 minutter hos kunden. Vi går naturligvis altid efter at skabe værdi for vores kunder, og derfor er det også vigtigt for os, at de løsninger, vi laver, er i orden første gang og af høj kvalitet.

Vil du høre mere om vores ydelser eller forhøre dig om, hvad vi kan gøre for dig og dit VVS projekt på Amager, så kontakt os gerne via vores kontaktformular. Ellers er du også meget velkommen til at kontakte os på telefon: 33 21 62 73 eller på mail info@frbvvs.dk

Søger du en VVS installatør andre steder end på Amager?

Vi udfører VVS-opgaver alle steder i Storkøbenhavn. Læs om de forskellige steder som vi gør vores services i her: FrederiksbergValby, Vesterbro, Nørrebro, Østerbro, Vanløse, Hvidovre, VVS Christianshavn og NordsjællandEller leder du måske i stedet efter en blikkenslager København? Det kan også være du har brug for en VVS Brønshøj.

Hvis du har brug for en VVS døgnvagt eller akut VVS, kan vi også klare dette. Kontakt os i dag. Læs også mere om bygas her på siden.

Kender du til Arbejdstilsynets arbejdsmiljøvejviser? Dem kan du læse mere om her.

Vi bliver nævnt i forskellige artikler, læs om os her

SEND OS EN BESKED

SKAL VI HJÆLPE MED JERES NÆSTE PROJEKT?

Vælger du Frederiksberg VVS A/S, er du sikret god service og høj kvalitet.