Blikkenslager København - Garanti for godt håndværk

Få kompetent og professionel assistance til dit hjem eller virksomhed fra en blikkenslager eller VVS’er. Vi er klar til at hjælpe dig, hvad end det er akut eller service.

4,1
5/5

Vores service i København

Efter mere end 30 års erfaring indenfor blikkenslager og VVS-faget har vi oplevet lidt af hvert, og ingen projekter eller skader kan derfor vælte os af pinden. Vi er et team bestående af professionelle medarbejdere, der med glæde kommer ud og hjælper dig med dit projekt eller din skade, både i dit hus, din lejlighed eller på din arbejdsplads.

Hvis du f.eks. længe har gået med et renoveringsprojekt i tankerne i København, så vil vi rigtig gerne hjælpe dig med det. Det kan være, at du har brug for en blikkenslager til at renovere rørlægningen i dit hus eller en VVS’er til at installere et nyt toilet og nyt varmesystem. Du kan, uanset hvad, kontakte os angående dit projekt, og så finder vi sammen den allerbedste løsning. 

Vi kan også installere fjernvarme, hvis du gerne vil implementere en mere miljøvenlig løsning i dit hjem eller på dit arbejde. Du kan trygt og roligt overlade arbejdet til os, da vi altid bestræber os på at være omhyggelige og gøre et godt stykke arbejde i første omgang.Er du nysgerrig på vores priser, eller hvad en blikkenslager kan gøre for dig i København, så kan du kontakte os og høre mere enten på mail info@frbvvs.dk, eller via vores kontaktformular her på hjemmesiden.

VVS Christianshavn

Akut døgnvagt

Med vores akutte døgnvagt kommer vi dig til undsætning, hvis der f.eks. er sprunget et vandrør derhjemme, eller hvis toilettet pludselig ikke vil skylle ordentligt ud. Vi vil nemlig hellere end gerne komme og hjælpe dig med at få styr på det igen. 

Leder du efter mere information om andre steder i København? så læs mere om VVS Lyngby eller VVS Gentofte her

Det er en stressende og ærgerlig situation, som kan virke uoverskuelig uden den rette kompetente hjælp. Du kan derfor kontakte en blikkenslager i København via dette nummer: +45 33 21 62 73 og så er vi der inden længe.

SEND OS EN BESKED

SKAL VI HJÆLPE MED JERES NÆSTE PROJEKT?

Vælger du Frederiksberg VVS A/S, er du sikret god service og høj kvalitet.