VVS i Gentofte - Tilkald installatør og blikkenslager akut

Hos Frederiksberg VVS finder du både en erfaren blikkenslager og VVS installatør, der kan hjælpe dig, når du står med problemer i Gentofte. For selvom navnet indikerer noget andet, kan vi altså sagtens komme dig til undsætning andre steder i Københavnsområdet.

4,1
5/5

Erfarne hænder til akut hjælp

Skulle du være endt i noget af en kattepine og derfor nu står og mangler akut hjælp fra en erfaren og dygtig VVS’er, så kan du med fordel ringe til os. Vi er der inden længe med en installatør eller blikkenslager, alt efter, hvad behovet er, så du kan få fikset de problemer, du end måtte have med VVS’en.

Vores installatører og blikkenslagere står døgnet rundt klar til at hjælpe dig med mere eller mindre presserende opgaver. Derfor kan du også sagtens tage kontakt til vores døgnvagt, hvis du skulle stå med et sprunget vandrør, et toilet, der ikke virker eller andre ubehageligheder i de sene aftentimer eller tidlige morgentimer i Gentofte.

Ring til vores døgnvagt på +45 33 21 62 73 og få fat i en kyndig og venlig blikkenslager eller installatør, som hurtigt kan nå frem til dig. Vi søger at være fremme så hurtigt som muligt, så du ikke skal stå alene i en utryg situation, når vandet ikke virker, eller når det virker lige lidt for godt.

vvs gentofte

VVS med stor passion i Gentofte

Hos Frederiksberg VVS brænder vi for vores fag, og derfor vil du også møde nogle dygtige og kompetente blikkenslagere, når du kontaker os for hjælp til dit VVS arbejde i Gentofte. Vi kan være dig behjælpelig med en hel række af services og hænder til diverse projekter.

Skal du, eksempelvis, have lavet energirenovering, så du får mere ud af den energi, du betaler for, og så dit hus bedre kan holde på varmen og blive varmet ordentligt op? Vi kommer gerne forbi og installerer et helt nyt fjernevarmeanlæg hos dig i Gentofte eller laver totalentreprise eller renovering af din lejlighed.

Det behøver dog bestemt ikke kun at være de større projekter, du tilkalder os til. Det kan lige så vel være et stoppet toilet, service af dit eksisterende vand- eller varmeanlæg eller anden ejendomsservice og VVS, som ofte er påkrævet – uanset om du bor til leje eller ejer den bolig, du bor i, i Gentofte.

Tag kontakt til en installatør i dag

Går du med drømme om en mindre eller større renovering eller fornyelse, eller mangler du bare service på dit eksisterende VVS, så giv os et kald. Du kan også nemt udfylde vores kontaktformular her på siden, hvis du gerne vil høre mere om tilbud eller bestille en tid med vores blikkenslager eller VVS installatør i fremtiden i Gentofte.

Læs også mere om vores priser og mere her på siden eller om vores andre steder i København fx VVS Lyngby 

SEND OS EN BESKED

SKAL VI HJÆLPE MED JERES NÆSTE PROJEKT?

Vælger du Frederiksberg VVS A/S, er du sikret god service og høj kvalitet.