Installation af fjernvarme og anlæg

Frederiksberg VVS A/S har gennem tiden installeret fjernvarme hos alt fra privatkunder over institutioner og til erhverv og virksomheder i hele København, samt Frederiksberg og Valby.

4,1
5/5

Installation af fjernvarme

Vi kommer også gerne og sørger for installation af fjernvarme hos dig eller din virksomhed eller står for vedligeholdelse af fjernvarmeanlægget.

Installation af fjernvarme og varmeveksler, er ikke en helt billig investering, men det er billigere i drift end et gammeldags oliefyr og samtidig en langt mere miljøvenlig løsning. Flere og flere går over til fjernvarme, og oliefyret bliver udfaset i takt med, at det bliver forbudt ved lov i fremtiden.

Professionel installation af varmtvandsbeholder

Ved installation af fjernvarme er det vigtigt, at det er en autoriseret VVS-installatør, der foretager arbejdet. Kun på denne måde kan du være sikker på, at alt er installeret ordentligt. Vi trækker rør fra kælder til fjernvarmeunit og varmtvandsbeholder.

​Hvis der er behov for en kloakmester, samarbejder vi med kompetente folk, vi benytter fast ved installation af fjernvarme. Vi sørger naturligvis også for den senere vedligeholdelse af fjernevarmeanlægget, med en serviceaftale, hvis I måtte ønske dette.

Hvad er fjernvarme? Når man taler om fjernvarme, er dette en måde, at distribuere vandet rundt til forbrugerne på. Det betyder blot, at din varmtvandsbeholder, får vandet fra et fjernvarmeværk, som cirkulerer det opvarmede vand rundt blandt forbrugerne, og genopvarmer det nedkølede vand, det får ind igen.

Pris på installation af fjernvarme og besparelse

En flerfamilie-ejendom på 1.500 kvadratmeter med ti boliger kan opnå en årlig besparelse på ca. 150.000 ved at skifte fra olie til fjernvarme, mens en enfamiliesbolig på 200 kvadratmeter kan opnå en årlig besparelse på omkring 27.000 kroner, ved at skifte til fjernvarme. Læs mere om hvordan du kan spare penge ved en energirenovering.

​Mange spørgsmål kan trænge sig på, inden man vælger en fjernvarmeinstallation. Du er derfor altid velkommen til, at ringe til os på telefon 33 21 62 73, hvor vi står klar med uddybende svar, i forbindelse med spørgsmål om installation af fjernvarme eller du kan skrive en mail til info@frbvvs.dk.

SEND OS EN BESKED

SKAL VI HJÆLPE MED JERES NÆSTE PROJEKT?

Vælger du Frederiksberg VVS A/S, er du sikret god service og høj kvalitet.