Renovering af badeværelse eller nyt badeværelse?

Frederiksbe​rg VV​S A/S er din seriøse samarbejdspartner, når du står over for en renovering af badeværelse i Valby, Frederiksberg eller resten af København. Vi servicerer hele Sjælland.

4,1
5/5

Renovering

Som autoriseret gas- og vandmester tager vi hånd om alt og tilbyder gerne at stå for en total renovering af dit badeværelse med hele
entreprisen. Vi samarbejder med en stor håndfuld tømrere, snedkere, murere og elektrikere og står også for koordineringen af alle håndværkerne, så alt, du skal gøre, er at tage beslutningerne om, hvordan et nyt badeværelse skal se ud – med hjælp fra vores eksperter.

Nyt badeværelse i din bolig eller virksomhed?

Hvis du ønsker en renovering af badeværelse i hjemmet, kommer vi gerne ud sammen med en tømrer og en murer for at måle op og høre din plan. Herefter går vi hjem og udarbejder et samlet uforpligtende tilbud med en billig pris på renovering af badeværelse.

​Det samme gælder, hvis det er et nyt badeværelse, du ønsker. Vi drøfter først ønsker til dit nye badeværelse samt dine forventninger. Herefter udarbejder vi et tilbud på badeværelse til dig – uanset om du er privat boligejer eller ansvarlig for en virksomhed. Vi hjælper, uanset hvilken størrelsesorden der er tale om. Om det er et lille eller et stort badeværelse, er derfor ingen hindring for os. 

Frederiksberg VVS

Få et resultat med fokus på kvalitet og æstetik

Når du skal have et nyt badeværelse eller have foretaget en renovering af badeværelse, er det typisk, fordi det trænger til en modernisering. Det kan dog også være, hvis der er sket skader på badeværelset, der gør, at der er behov for enten et nyt eller en renovering.

​Uanset hvad grunden er til, at du ønsker at få et nyt badeværelse, skal du selvfølgelig ende med en løsning, der passer til dine præferencer. Det gælder både kvaliteten og det æstetiske.

Vi sørger netop for, at du får et nyt badeværelse, hvor kvaliteten er i top. Høj kvalitet er en af de ting, vi aldrig går på kompromis med. Du er derfor sikret et holdbart resultat, når du lader os stå for at renovere badeværelset.

​Det samme gælder æstetikken. Vi ved, hvor stor en forskel det kan gøre, hvis du får et resultat, du vil elske at se på hver dag. Vi går derfor også meget op i, at æstetikken skal være i orden. Vi sørger derfor for den perfekte kombination af æstetik og kvalitet. 

Slip for en masse besvær, og lad os hjælpe dig med hele projektet

Når du skal have et nyt badeværelse eller ønsker en renovering af badeværelse, kan det blive et omfattende projekt. Det indebærer typisk flere forskellige håndværkere inden for forskellige fag. Det kan være svært at skulle koordinere og holde styr på, hvornår diverse håndværkere skal komme.

Alt dette besvær kan du dog slippe for, når du lader os stå for din renovering af badeværelse. Vi har samarbejdspartnere på tværs af fag. Vi sørger derfor for at koordinere arbejdet, når du skal have nyt badeværelse. Du kan derfor læne dig tilbage og lade os stå for det hele. Det bliver ikke lettere at få et nyt badeværelse. 

Bliv rådgivet af en kvalificeret VVS’er

Når du skal have nyt badeværelse eller overvejer en renovering af badeværelse, kan der komme mange løsninger i spil. Det kan dog være svært at finde ud af, hvad der er den optimale løsning. Det kan derfor være en fordel at alliere dig med en kvalificeret VVS’er.

​Vi kan være den VVS’er. Vi kan nemlig hjælpe med at rådgive dig til, hvad der kan være den optimale løsning, når du skal have nyt bad. Vi kigger både på, hvad der reelt set er muligt, og hvad du har behov for. På den måde kan vi komme med anbefalinger til, hvad du vil blive gladest for. Både slutresultatet, men også i forhold til at overholde dit budget.

​Vi kan derfor være en rigtig god sparringspartner, når du skal have nyt badeværelse eller have lavet renovering af badeværelse.

Hvad koster et nyt badeværelse?

Det er ofte billigere i længden at få etableret et helt nyt badeværelse, end det er at udføre en større badeværelsesrenovering. Kontakt os og vi vil rådgiver dig til den mest økonomiske løsning for lige præcis dit nye badeværelse. 

Kontakt os for en omfattende renovering af badeværelse

Ønsker du vejledning i forbindelse med renovering af dit badeværelse eller svar på spørgsmål såsom: Hvad koster renovering af badeværelse? Så tøv ikke med at kontakte os på telefon 33 21 62 73 eller med at skrive en mail til info@frbvvs.dk.

​Vi kan hjælpe med alt fra vejledning inden for VVS-installationer til at finde de rette badeværelsesmøbler eller nye fliser, der matcher dit behov til dit drømmebadeværelse.

​Vi udfører primært badeværelsesrenovering i boligselskaber og for privatkunder, men er ikke begrænset til disse.

​Vær opmærksom på, at vi, udover renovering af badeværelse, også tilbyder renovering af køkken, hvilket ofte kan være med til at friske et helt hjem op. ​

SEND OS EN BESKED

SKAL VI HJÆLPE MED JERES NÆSTE PROJEKT?

Vælger du Frederiksberg VVS A/S, er du sikret god service og høj kvalitet.