Renovering af lejligheder i solide kvalitetsmaterialer

​Hos Frederiksberg VVS tilbyder vi professionel renovering af lejligheder og badeværelser eller renovering af ejendomme på Frederiksberg, i København og i Valby.

4,1
5/5

Renovering af lejligheder

Vi laver alt rørarbejde, sanitetsarbejde, murerarbejde og tømrerarbejde i høj kvalitet og anvender udelukkende nogle af de bedste og mest solide byggematerialer. Har du brug for lejlighedsrenovering i forbindelse med køb af ny lejlighed, er vi klar til at hjælpe dig.

​Når vi foretager en gennemgribende renovering af lejligheder, er det med afsæt i at få gennemgået alle steder, hvor der er slid. Derfor er rør- og sanitetsarbejde en vigtig del af arbejdet.

​Vi er yderst kvalitetsbevidste i alt, hvad vi foretager os, hvorfor dit projekt er i sikre hænder hos os. Vi hjælper dig i mål med et flot resultat, du med garanti bliver glad for.

Effektiv renovering af lejligheder

Skal du have udført renovering af lejligheder hos os, tager vi os godt af dig hele vejen. Vi er af den overbevisning, at god kommunikation i øjenhøjde skaber de bedste resultater.

Derfor tager vi en god snak med dig om dine konkrete behov og foretager en grundig vurdering af din konkrete sag, i forhold til, hvad der bør udbedres.

​Tag os endelig med på råd fra start, så du ikke overser vigtige elementer, som er afgørende i forhold til den overordnede kvalitet, når det kommer til renovering af lejligheder.

​Vi er her med gode råd og vejledning – også når det gælder valg af materialer og meget andet.

Frederiksberg VVS

Få et uforpligtende tilbud på lejlighedsrenovering

Skal vi se på din lejlighed? Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på renovering af lejligheder til en konkurrencedygtig pris.

​Kontakt os for nærmere aftale, og hør mere om dine mange muligheder, på telefon 33 21 62 73, eller skriv til info@frbvvs.dk

Vi er blandt andet blevet bedømt på forskellige medier – fx i denne guide omkring vores service.

SEND OS EN BESKED

SKAL VI HJÆLPE MED JERES NÆSTE PROJEKT?

Vælger du Frederiksberg VVS A/S, er du sikret god service og høj kvalitet.