Ejendomsservice til vand og varme

Vi tilbyder alt inden for ejendomsservice hos Frederiksberg VVS såsom renovering, vedligeholdelse og service af ejendommens vand og varmeforsyning. Vi dækker hele Frederiksberg, Valby og resten af København med service af ejendomme.

4,1
5/5

Hvad er ejendomsservice?

Ejendomsservice indebærer ofte forskellige former for vedligeholdelse af en ejendom eller et ejendomskompleks. Det vil derfor typisk være ejendomsforeninger, der har brug for regelmæssig vedligeholdelse på ejendommen for at sikre en god stand.

​Når vi udfører ejendomsvedligeholdelse, kan vi bl.a. hjælpe med: ​

  • Rensning af varmtvandsbeholder
  • Varmeveksler
  • Indregulering af varmecentral
  • Rensning og vedligeholdelse af tagrender og tage​

Overlad trygt din ejendomsservice til os

Vi kan også tilbyde at være tilknyttet jeres ejendom som en slags hus-VVS’er. Denne funktion har vi allerede for mere end 200 ejendomme i København og Frederiksberg. Du kan derfor trygt overlade din ejendomsservice til os.

​Vi har mange års erfaring med ejendomsservice og har gennem årene hjulpet mange faste kunder med renovering og vedligeholdelse af deres vand- og varmeanlæg.

Frederiksberg VVS

Lad professionelle klare ejendomsvedligeholdelsen

Når du har en ejendom, er det vigtigt, den bliver vedligeholdt. Dette skal gøres regelmæssigt, hvis du vil sikre dig, at ejendommen ikke forfalder. Det kan dog være en fordel at lade en professionel stå for vedligeholdelsen.

​Hos Frederiksberg VVS er vi professionelle inden for vores fag. Det betyder, at vi står klar til at hjælpe dig, når du har brug for kvalificerede fagfolk, der kan klare ejendomsservice.

​Du får en autoriseret gas- og vandmester, der er klar til at tage dine udfordringer op. Ingen opgaver er for store eller små for os. Vi går professionelt til enhver opgave, vi kommer ud til. Det betyder, at du er i trygge hænder, når du overlader ejendomsservice til os.

Få en skræddersyet løsning, der passer til din ejendom

Ejendomsservice er en af vores specialer. Vi har derfor en masse erfaring med at vedligeholde forskellige områder i diverse former for ejendomme. Det betyder, at vi kan hjælpe dig med en skræddersyet løsning, der passer til lige netop din ejendoms behov.

​Sammen finder vi frem til, hvad det er, vi skal hjælpe med. Det kan være, I har brug for den helt store pakke, hvor der skal flere forskellige håndværkere ind over. Er det tilfældet, skal vi nok sørge for at formidle kontakten til vores dygtige samarbejdspartnere, så vi får lavet en samlet pakkeløsning til dig.

​Har du brug for en mindre løsning, hjælper vi selvfølgelig også med det. Du er derfor sikker på, at du kan få vedligeholdt din ejendom på den helt rigtige måde, når du vælger os. Vi har nemlig fokus på din tilfredshed og dine behov.

Lav en fast aftale, så du sikrer din ejendoms tilstand

Vi kan hjælpe dig med at få regelmæssig vedligeholdelse af din ejendom. Du har nemlig mulighed for at lave en fast aftale med os. Her kan vi sammen finde frem til, hvor lang tid der skal gå imellem, vi udfører ejendomsservice.

​Det sikrer dig, at du kan læne dig tilbage. Du er nemlig sikker på, at vi tager os af serviceringen og vedligeholdelsen af din ejendom.

Kontakt os og hør nærmere om vedligeholdelse og service af ejendomme

Vi samarbejder med tømrere, murere og elektrikere. Vi kan derfor dække hele ejendommens behov for ejendomsservice. Derfor kan vi være tovholder og koordinere sager, der går på tværs af fagene.

​Alt arbejde foregår i samarbejde med bestyrelsen eller repræsentanter udpeget af bestyrelsen i den enkelte ejendom eller forening.

​Prisen på ejendomsservice vil variere, alt efter hvilken løsning du har brug for. Ønsker du at høre mere om vores priser, er du velkommen til at kontakte os. Kont​akt os på telefon 33 21 62 73 eller på e-mail info@frbvvs.dk

SEND OS EN BESKED

SKAL VI HJÆLPE MED JERES NÆSTE PROJEKT?

Vælger du Frederiksberg VVS A/S, er du sikret god service og høj kvalitet.