VVS Taastrup - erfaren blikkenslager og installatør nær dig

Få hjælp til din VVS-opgave fra en dygtig og erfaren blikkenslager. VVS Frederiksberg er din autoriserede blikkenslager nær dig. For os er ingen opgave for stor eller for lille, og selv hvis du akut står med et problem, kan du kontakte os døgnet rundt – også i Taastrup.

4,1
5/5

VVS Taastrup

Er et akut VVS problem opstået hos dig i Taastrup, eller står du med et større erhvervsprojekt, som du har brug for en dygtig og erfaren blikkenslager til at kigge på? Selvom vores navn peger på en specifik lokation, så opererer vi andre steder end Frederiksberg – faktisk kan du få hjælp til lige dit projekt i hele Storkøbenhavn.

Udover, at du her har en autoriseret blikkenslager, er vi også stolte af at kunne sige, at vi går til hver en opgave med stor entusiasme og omhu. Her har du en installatør, som sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde og håndværk, som du kan have glæde af i mange år frem.

Vi vil gerne gøre dig så glad som muligt – uanset hvilket projekt, du har brug for hjælp til. Service er derfor i højsædet, når vi udfører vores arbejde. Du kan derfor altid forvente et flot resultat, hjælp 24/7, og som en ekstra sikkerhed, er vi en del af TekniQ, så du er sikret garanti, for din VVS installatør i Taastrup.

VVS Taastrup

Det kan din VVS installatør i Taastrup hjælpe med

Som allerede nævnt, så hjælper vi både med de helt store erhvervsprojekter og de helt små private opgaver – intet er for stort eller for småt til os, og vi tilgår enhver opgave med lige stor entusiasme og omhu. 

Vi er derfor sikre på, at vi helt sikkert vil kunne løse din udfordring til dig – og du skal derfor heller ikke tøve med at kontakte os. Book hjælp nemt og hurtigt online.

Men hvis vi lige skal remse lidt opgaver op, som du kan forvente, at vi, som din erfarne VVS installatør i Taastrup, er behjælpelige med, så er det følgende: 

 • Renovering af lejligheder
 • Ejendomsservice
 • Stoppet toilet
 • Renovering af ejendomme
 • Installation af fjernvarme
 • Bygas
 • Renovering af badeværelse
 • Energirenovering
 • Forsikringsarbejde
 • Totalentreprise
 • Installation af centralvarme

Listen er lang – og det er den af en god grund. Vi er nemlig et dygtigt team med hænder skruet på til lidt af hvert. Har du derfor brug for at få løst flere forskellige opgaver, kan du med fordel undersøge, om vi kan være behjælpelige med dem alle, så du får dine VVS opgaver i Taastrup løst under ét tag.

Har du brug for at få renset dine tagrender og tage, få renoveret et nyt badeværelse, eller måske du gerne vil have installeret fjernvarme – vi står klar til at hjælpe dig.

Er et akut problem opstået, som du har brug for en autoriseret blikkenslager blik til at kigge på – kontakt os døgnet rundt på tlf: 33 21 62 73, når du har brug for hjælp uden for vores normale arbejdstid fra kl. 07 – 15.

Brug for en blikkenslager et andet sted?

Er det ikke en VVS installatør i Taastrup, som du har brug for, men måske i stedet i Valby, Vanløse, Søborg eller Nordsjælland? Så kan du regne med os. Vi står klar til at hjælpe i hele Storkøbenhavn. Du finder os derfor også på Østerbro, Vesterbro, Nørrebro, Frederiksberg og Amager

Har du nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail via into@frbvvs.dk – vi glæder os til at gøre dine VVS drømme i Taastrup til virkelighed. 

Læs også om os i byensguide.dk og bob-service, eller denne artikel hvor vi også bliver nævnt. 

SEND OS EN BESKED

SKAL VI HJÆLPE MED JERES NÆSTE PROJEKT?

Vælger du Frederiksberg VVS A/S, er du sikret god service og høj kvalitet.