VVS Søborg - Din erfarne installatør og blikkenslager i København

Leder du efter en blikkenslager til dit næste projekt? Hos Frederiksberg VVS er intet projekt for stort eller småt. Vi har stor passion for vores arbejde og håndværk, så du altid er sikret et flot resultat. Vi opererer i Søborg og hele Storkøbenhavn.

4,1
5/5

VVS Søborg

Trods vores navn, løser vi ikke kun opgaver på Frederiksberg. Vi er meget fleksible, både når det kommer til lokalisering, og det ønskede tidspunkt af dit projekt. Uanset hvor i Storkøbenhavn du har brug for at få løst et VVS-projekt af professionelle, kan du regne med vores hjælp – også i Søborg.

Udover erfaring er vi også et VVS-firma, som har stor passion for vores arbejde. Et godt håndværk er yderst vigtigt for os. Det betyder at vi nørder om vores arbejde, så du er sikret et flot resultat – og et flot resultat giver glade kunder, som vi stolt kan sige, at vi har mange af.

Service er altså en stor del af det arbejde, vi leverer. Det betyder også, at du kan hente hjælp døgnet rundt. Som din VVS installatør i Søborg reparerer vi alt VVS relateret 24/7 – om det er i din egen bolig eller for din virksomhed. Har du derfor et akut problem – det kan være at toilettet er håbløst tilstoppet eller et vandrør er sprunget, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

VVS Søborg

Det løser din blikkenslager i Søborg

Som sagt, er intet projekt for stort eller småt – og det mener vi. Uanset hvad dit projekt eller udfordring er, kan du forvente, at vi står klar til at løse det og hjælpe dig. Vi er et autoriseret VVS firma i Søborg, hvor du altid kan forvente at blive mødt af en erfaren og dygtig blikkenslager.

Hvilke opgaver kan du helt præcis forvente, at vi, som VVS firma i Søborg, løser?

 • Renovering af lejligheder
 • Installation af fjernvarme
 • Tilstoppet toilet
 • Forsikringsarbejde
 • Energirenovering
 • Bygas
 • Renovering af badeværelse
 • Installation af centralvarme
 • Totalentreprise
 • Ejendomsservice
 • Renovering af ejendomme

 

Listen for de opgaver, vi løser for dig, er lang. Om det er en privat-relateret opgave eller en for dit erhverv, så er vi klar til at tage arbejdet op – med stor omhu og entusiasme. Har du behov for at få installeret bygas, få monteret et gaskomfur eller måske en rensning af varmtvandsbeholder? Som din blikkenslager i Søborg, er vi klar til at hjælpe dig. 

Det kan også være at nøden er opstået, og varmen pludselig er gået på hele dit kontor – vi sidder klar til at besvare akuteopringninger døgnet rundt på tlf: 33 21 62 73, når dit behov for hjælp opstår efter vores normale arbejdstider, som er fra kl. 07 – 15.

Brug for en blikkenslager andre steder end Søborg?

Har du i stedet brug for en VVS installatør andre steder end Søborg? Vi arbejder i hele Storkøbenhavn. Om du har brug for en blikkenslager i Valby, Vanløse, Nordsjælland eller på Frederiksberg, Vesterbro, Nørrebro, Østerbro og Amager, kan du regne med, at Frederiksberg VVS står klar til at hjælp dig. 

Du kan nemt komme i kontakt med os ved at booke hjælp online eller ved at kontakte os via mail på: info@frbvvs.dk.

Læs også følgende medier vi bliver nævnt i:

 

Vi samarbejder med flere virksomheder som Sj-m.dk

SEND OS EN BESKED

SKAL VI HJÆLPE MED JERES NÆSTE PROJEKT?

Vælger du Frederiksberg VVS A/S, er du sikret god service og høj kvalitet.