VVS København - Erfaren blikkenslager i hovedstaden

Få kompetent og erfaren assistance fra en blikkenslager, og professionelt VVS firma, i København. Vi står klar til at tilse dine VVS-opgaver – akut eller ej.

4,1
5/5

Vores service i København

Står du og har akut brug for hjælp med VVS i København? Måske er der sprunget et vandrør, eller vil toilettet ikke skylle ordentligt ud? Uanset hvad, kan det være en kedelig situation at stå i, hvis man ingen hjælp har eller kan få. Hos Frederiksberg VVS får du en autoriseret VVS installatør og blikkenslager ud, når du ringer og har brug for hjælp akut.

Vi har mere end 30 års erfaring inden for faget, og derfor kan du være sikker på at møde en professionel medarbejder, når du får besøg af en blikkenslager fra vores firma, når du skal have lavet VVS service i København.

Vi kommer gerne et smut forbi, hvis situationen skulle være helt gal, hvis du har problemer med vandrør, toilet eller lignende, eller hvis du skal renovere.

Installation af fjernvarme og VVS

Har du længe gået og tænkt på at få installeret fjernvarme i dit hjem, og på den måde opnå en mere miljøvenlig løsning? Så er det måske på tide at få det gjort. Vores VVS installatører hjælper gerne til med installationen i København, uanset hvor du skulle bo henne.

Om der er tale om dit private hjem eller en virksomhed, så vil du kunne forvente samme omhyggelighed og erfaring.

Vi ved, at det det er en dyr investering at få skiftet hele dit varmesystem ud, men det er en løsning, som du i længden vil blive glad for. Især hvis du har fået installeret fjernvarmen af et professionelt VVS firma i København, der har styr på sagerne. Her kommer Frederiksberg VVS naturligvis ind i billedet, da vi arbejder ud fra mottoet om, at det skal gøres ordentligt første gang.

VVS København

Renovering af dit hjem i København

Måske er du i gang med en stor renovering af dit hjem – dette kan både være en lejlighed såvel som et hus -, hvor der skal lægges nye rør og installeres nyt VVS. Her giver vores store erfaring med VVS opgaver og faget os en klar fordel, da vi har prøvet dette masser af gange. Skal du derfor have det rette firma på i København, så kontakt os i dag og hør mere om mulighederne.

Vi bestræber os på at holde en god og transparent kommunikation, hvor du, som kunde, hele tiden er med i processen, og hvor du kan være sikker på at få leveret netop det resultat, som bliver aftalt. Vi ønsker nemlig at udføre din VVS opgave i København helt efter bogen og med høj kvalitet. Dette gælder både sanitetsarbejde, murerarbejde, rørlægning og meget mere.

Kontakt vores døgnvagt akut

Står du med håret i postkassen, vandet strømmer ud og det hele er ved at gå op i hat og briller, så giv vores VVS døgnvagt et akut ring, så kommer vi, så hurtigt vi kan. Du vil få en erfaren VVS installatør og blikkenslager ud forbi dig, hvor situationen vil blive undersøgt og ordnet, så du kan komme videre i din dag.

Vores VVS firma står klar til at at give professionel hjælp og vejledning på alle tider af døgnet, så selv hvis skaden skulle ske sent om aftenen eller i de tidlige morgentimer, kan du regne med os. Kontakt blot vores døgnvagt i København, og så er vi der inden længe. Ring på nummer: +45 33 21 62 73.

Mere om Frederiksberg VVS

Ønsker du at vide mere om vores priser, vores andre services, samt hvad vores blikkenslager i København kan gøre for dig, så kan du læse meget mere om det her på vores hjemmeside. Skulle du have nogle spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, kan du altid sende os en mail på info@frbvvs.dk

SEND OS EN BESKED

SKAL VI HJÆLPE MED JERES NÆSTE PROJEKT?

Vælger du Frederiksberg VVS A/S, er du sikret god service og høj kvalitet.