​Vi udfører

Vore arbejdsområder er alt indenfor faget, dog vil vi især nævne følgende:

4,1
5/5
EJENDOMSSERVICE​

Renovering og vedligeholdelse af ejendommens vand og varmeforsyning. Rensning af varmtvandsbeholder, varmeveksler, indregulering af varmecentral. Rensning og vedligeholdelse af tagrender og tag. Vi sammenarbejder med tømrere og murere. Derfor kan vi være tovholder og koordiner sager der går på tværs af fagene. Alt arbejde forgår i sammenarbejde med bestyrelse eller repræsentant udpeget af bestyrelsen. Læs mere om ejendomsservice.

ENERGIBESPARELSE (ENERGIRENOVERING)

Energirenovering af dine eksisterende installationer, du kan sparre mange penge.

Ved eks. Af skifte toilet fra et nuværende med et skyld (8 liter.) til et IFØ sign 2/4 liter. Vil du få en vandbesparelse på ca. 1400,- kr. pr år

Du kan nedsætte vandforbrug ved eksempelvis at:

  • Vælge rigtige brusehoved eller blandingsbatterier F.eks Hansgrohe EcoSmart Brusere
  • Spar vand i boligforeningen.


Alle boligforeninger i København kan søge tilskud til vandmålere og vandbesparende toiletter. Vi hjælper gerne med råd og vejledning. Skift Olie ud til fjernvarme se beregninger under fjernvarme​.

FORSIKRINGSARBEJDE

Renoveringer af bygninger i samarbejde med forsikringsselskaber efter brandskade eller andre udefra kommende skader, som kræver renovering samt genopbygning.

INSTALLATION AF FJERNVARME

Der er store besparelser ved af skifte fra Olie til Fjernvarme.

Beregningseksempel flerfamiliebolig på 1500 kvm med 10 boliger Årlig besparelse fra olie til fjernvarme ca. 150.000 kr.

Enfamiliesbolig på 200 kvm 1. års besparelse ca. 27.000 kr.

OPGAVER FOR RESTAURATIONSBRANCHEN

Opgaver indenfor restaurationsbranchen med løbende service samt indretning af storkøkkener i institutioner, plejehjem, skoler samt større virksomheder.

RENOVERING AF EJENDOMME

Renovering af ejendomme med hensyn til badeværelser, køkkener, Fjernvarme, indlæggelse af centralvarme, fornyelse af faldstammer, vandledninger, tagrender og tag. Vi sammenarbejder med tømmer og mure så vi kan renover facader og vinduer. Vi udfører alt renoveringsarbejde på ejendomme.

RENOVERING AF LEJLIGHEDER

Badeværelser og køkkener. Vi laver alt rørarbejde, sanitetarbejde, murer og tømmerarbejde. Tag os med på råd. Vi har stor erfaring med lejligheder på Frederiksberg og København. Læs mere om renovering af lejligheder.

SERVICERING AF PRIVAT ELLER ERHVERVS EJENDOMME

Servicering af private ejendomme samt ejer- og andelsboligforeninger, enten ved direkte kontakt med ejer, bestyrelse eller administrator til opfyldelse af ejendommens behov for daglige reparations- og vedligeholdelsesarbejder.

TAGARBEJDE

Tagudskiftninger og renovering af tag, herunder skifer, zink og kobberbeklædninger.

Vi laver alt i inddækninger.

TÅRNINDÆKNINGER

Desuden udføres falsede tårninddækninger i såvel kobber som zink.

SEND OS EN BESKED

SKAL VI HJÆLPE MED JERES NÆSTE PROJEKT?

Vælger du Frederiksberg VVS A/S, er du sikret god service og høj kvalitet.