​✓ Døgnvagt

​✓ Faste priser

✓​​​ Medlem af TEKNIq

Autoriseret gas- og vandmester​

Energirenovering af eksisterende installationer

Vi tilbyder en energirenovering af dine eksisterende installationer hos Frederiksberg VVS A/S. Vi tilbyder vores kunder i København, Frederiksberg og Valby, bedre bolig og indeklima med energirenovering. Der er ofte penge at spare ved at få foretaget en gennemgang og optimering af eksisterende installationer.

En gennemgang af ens installationer kan være en rigtig god idé. Ud over at du ofte kan spare penge ved en energirenovering, så skåner du også miljøet.

Boligforeninger har tilskud til energirenovering

Det er ikke kun i privat regi, vi foretager denne form for energirenovering – mange boligforeninger har også gavn af dette som et tiltag udover den regulære ejendomsservice. Alle boligforeninger i København kan søge tilskud til vandmålere og vandbesparende toiletter.

Vi bistår gerne med råd til energirenovering, og har også god erfaring med vejledning i forbindelse med energiinstallationer. 

Bestiller du os til at komme og foretage en energirenovering, kommer vi ud og ser nærmere på dine eksisterende installationer. Et eksempel kan være som følger: Ved at udskifte dit nuværende toilet (med 4/8 liters skyl) til et IFØ sign 2/4 liter, vil du opnå en vandbesparelse på omkring 1.400 kroner årligt.

Kontakt os og få energirådgivning

Desuden rådgiver vi også om, hvordan du kan nedsætte dit vandforbrug ved eksempelvis at vælge det rigtige brusehoved og blandingsbatteri.

Det kan også være en fordel at skifte olie ud med fjernvarme. Se beregninger under fjernvarme.

Kontakt​ os på telefon 33 21 62 73 eller skriv en mail til info@frbvvs.dk​og få et uforpligtende tilbud på energirenovering i København. Vi hjælper dig også med tvivl omkring bygningsreglementet og energirenovering tilskud.Energirenovering tilbydes på Frederiksber og i København

Kontakt os!​

for book af tid benyt online eller ring 33216273

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt firmaet​

Frederiksberg VVS A/S

Pile Allé 21
​2000 Frederiksberg

​CVR: 17600176

Telefon: 33 21 62 73

E-mail: info@frbvvs.dk

Vi arbejder på hele Sjælland - herunder i Storkøbenhavn, København & Nordsjælland.​