VVS VESTERBRO - INSTALLATØR MED HØJ FAGLIGHED

Vi kender det allesammen, der kan hurtigt opstå små og store problemer, som akut skal løses. Og lige meget hvilket et af de mange postnumre, som ligger på Vesterbro, som du bor i, kan du hente hjælp fra en VVS installatør hos os. 

4,1
5/5

Vi vil gerne fremhæve, at vores arbejdsområder både kan udføres for private og erhvervskunder. Dette omfatter både erhvervsejendomme, private og ejer- samt andelsboligforeninger på Vesterbro i København.

Du kan trygt overlade din ejendom på Vesterbro til en blikkenslager eller installatør fra vores firma, da vi er professionelle og autoriserede inden for vores fag og sikrer, at arbejdsopgaven bliver udført til punkt og prikke.

Disse ydelser tilbyder vi som VVS firma

Vores arbejdsområder omfatter derfor akutte henvendelser, men også daglige reparations- og vedligeholdelsesarbejde, der måtte opstå eller være behov for i din ejendom.

Vi har erfarne vvs’ere, der med faglig stolthed, udfører netop dé arbejdsopgaver, som du må have brug for hjælp til. Vi leverer ydelser på Vesterbro inden for renovering og vedligeholdelse, installationer og ejendomsarbejde.

Vvs renoveringsarbejde omfatter både energirenovering af eksisterende installationer, renovering af badeværelse og andre behov i din ejendom.

Derudover tilbyder vi ejendomsservice på Vesterbro, dette kan være alt fra rensning af varmtvandsbeholdere, varmeveksler og indregulering af varmecentral til rensning og vedligeholdelse af tagrender og tage.

Vi er også specialiserede i installation af fjernvarme og anlæg samt centralvarme. Heri indgår også professionel hjælp til installation af varmtvandsbeholder eller rør, der skal trækkes til fjernvarmeunit.

Mange akutte henvendelser kan omhandle hjælp til utætte vandrør og køkkenvaske samt stoppede faldstammer og toiletter, hvilket en af vores dygtig blikenslagere selvfølgelig kan hjælpe med.

Hvad koster det at få VVS hjælp på Vesterbro ?

Vi tilbyder faste priser på flere af vores ydelser, så du kan danne dig et overblik over, hvad vores services koster. Her på siden fremgår den komplette liste med vores serviceydelser. Det kan dog variere i pris alt efter omfang.

Hvis du skal have en blikkenslager ud til din ejendom, har vi et grundgebyr, der ligger på 925 kroner inklusiv moms. Derved er de første 45 minutter dækket for dig som kunde. Det bør nemlig være overskueligt for enhver økonomi at få dækket behovet for vvs hjælp.

Vi kan selvfølgelig også indgå særlige aftaler herunder specielt til erhvervsejendomme, da der kan forekomme løbende vedligeholdelses- og renoveringsarbejde.

VVS Vesterbro installatør

Tilfredshed hos vores kunder

Det er vigtigt for os, at vores kunder på Vesterbro oplever stor tilfredshed med vores vvs arbejde. Vi tilbyder derfor også en stor fleksibilitet af arbejdsopgaver.

Vi står endda klar dag og nat med vores døgnvagt, så du kan modtage vvs hjælp, hvis det skulle blive nødvendigt. Ring endelig til os, så dit akutte problem kan blive løst hurtigst muligt af en af vores blikkenslagere.

Vores vvs’ere agerer yderligere gerne som tovholdere, hvis du skal igang med et større renoveringsprojekt og også skal have hjælp fra murere og tømrer. På denne måde kan vi lette processen for dig og skabe overblik.

Søger du VVS installatør andre steder end på Vesterbro?

Har du en opgaver et andet sted i Storkøbenhavn eller på Sjælland? Så kan du her læse om de forskellige steder som vi gør vores services i eller kontakte os direkte: FrederiksbergValby, Amager, Nørrebro, Østerbro, Vanløse og Nordsjælland.

Har du måske brug for en VVS døgnvagt eller VVS Rødovre? Så kan vi klare dette for dig. Kontakt os i dag.

Læs også om hvordan vi kan hjælpe dig med bygas her på siden.

Vi følger Arbejdstilsynets arbejdsmiljøvejviser meget tæt.

Har du yderlig spørgsmål til vores arbejde, priser eller andet er du altid velkommen til at kontakte os via telefon eller på kontaktformularen her på siden. Du kan desuden læse hvordan Frederiksberg VVS bliver anbefalet og omtalt i diverse blogs og guides over københavnsområdet, blandt andet bloggen her som er en af vores eksterne samarbejdspartnere. 

SEND OS EN BESKED

SKAL VI HJÆLPE MED JERES NÆSTE PROJEKT?

Vælger du Frederiksberg VVS A/S, er du sikret god service og høj kvalitet.