VVS Østerbro - den bedste blikkenslager i København

Vores dygtige og professionelle VVS installatører er kun et kald væk, hvis du akut har brug for hjælp til et stoppet afløb eller utætte vandrør på Østerbro. Vi er til rådighed døgnet rundt, både for private henvendelser og til udførelse af service på virksomhedsejendomme.

4,1
5/5

Du er sikret den bedste service på Østerbro, da blikkenslagere fra vores firma er autoriserede og besidder stor faglig ekspertise. Du kan derfor trygt overlade opgaven til vores dygtige VVS’ere.

På Østerbro tilbyder vi et stort omfang af VVS ydelser

VVS arbejde kan omfatte mange forskellige typer af opgaver, og vi kan helt sikkert hjælpe dig med det, du har brug for.

For både private kunder, der er bosiddende på Østerbro i private ejendomme, herunder også ejerlejligheder og andelsboligforeninger, og for virksomhedskunder tilbyder vi et bredt spektrum af VVS arbejdsopgaver.

Vi ved, at der kan opstå akutte problemer, hvor der skal skiftes et utæt vandrør, eller der kan være brug for hjælp til stoppede faldstammer og toiletter. Frygt ej, du kan hurtigt og nemt få en installatør fra vores firma på besøg, til at fikse dine problemer.

Det kan også være, at du, i din bolig på Østerbro, ønsker at få installeret nyt fjernvarmeanlæg, hvor du skal bruge professionel hjælp til at lægge rør, eller måske til installation af en ny varmtvandsbeholder.

Derudover udfører vi også løbende vedligeholdelsesarbejde for specielt erhvervsejendomme for at sikre, at de vedligeholdes på bedste vis. Denne type VVS arbejde kan bestå af rensning af tagrender og tage, indregulering af varmecentral til rensning og diverse installationer herunder bl.a. varmeanlæg.

Renoveringsarbejde indgår også som en del af vores ydelser og kan omfatte både store og små projekter, for såvel private som virksomhedskunder. Skal du have renoveret dit badeværelse, hjælper vi meget gerne til.
Det kan også være en større ejendomsrenovering, der skal foretages, og her er vi selvfølgelig også til rådighed til at yde den bedste service.

Hvad er prisen for VVS arbejde hos vores firma på Østerbro ?

På siden her fremgår en prisliste med faste priser på nogle af vores hyppigt anvendte serviceydelser. Alt efter omfang, kan prisen variere, og der er selvfølgelig også mulighed for at indgå specifikke aftaler ved løbende vedligeholdelse og ejendomsservice.

Vi har altid et fast grundgebyr, der ligger på 925 kroner inklusiv moms, som dækker de første 45 minutter hos vores kunder på Østerbro. Og vi vil selvfølgelig altid sikre, at vi finder den mest optimale løsning, så vi tilpasser os både dit behov, men også din økonomi.

VVS Østerbro installatør

Vil vil gerne sikre glade og tilfredse kunder

Det betyder meget for os, at vores kunder på Østerbro finder vores VVS arbejde yderst tilfredsstillende. En autoriseret installatør fra vores firma gør sig umage med at udføre service af høj kvalitet, og vi går derfor ikke på kompromis, uanset arbejdsopgave.

Du kan tilkalde en blikkenslager fra vores firma ligegyldigt tidspunktet på døgnet, da vi tilbyder døgnservice. På denne måde er du altid sikret at få løst akutte, såvel som andre betydningsfulde VVS faglige opgaver.

SØGER DU EN VVS'er andre steder i Storkøbenhavn?

Frederiksberg VVS A/S udfører opgaver i hele Storkøbenhavn. Se stederne her: KøbenhavnValby, Vesterbro, Amager, Vanløse, Nørrebro og Nordsjælland.

Har du brug for en VVS døgnvagt? Læs mere om det og kontakt os i dag.

Arbejdstilsynets arbejdsmiljøvejviser kan du læse om på deres hjemmeside.

SEND OS EN BESKED

SKAL VI HJÆLPE MED JERES NÆSTE PROJEKT?

Vælger du Frederiksberg VVS A/S, er du sikret god service og høj kvalitet.