​✓ Døgnvagt

​✓ Faste priser

✓​​​ Medlem af TEKNIq

Autoriseret gas- og vandmester​

Renovering af badeværelse eller nyt badeværelse for alle

Frederiksberg VV​S A/S er din seriøse samarbejdspartner, når du står over for en renovering af badeværelse i Valby, Frederiksberg eller resten af København. Vi servicerer hele Sjælland.

Som autoriseret gas- og vandmester tager vi hånd om alt og tilbyder gerne at stå for en total renovering af dit badeværelse med hele entreprisen. Vi samarbejder med en stor håndfuld tømrere, snedkere, murere og elektrikere og står også for koordineringen af alle håndværkerne, så alt du skal gøre, er at tage beslutningerne om, hvordan et nyt badeværelse skal se ud - med hjælp fra vores eksperter.

Nyt badeværelse i din bolig eller virksomhed?

Hvis du ønsker en renovering af badeværelse i hjemmet, kommer vi gerne ud sammen med en tømrer og en murer og måler op og lytter til din plan. Herefter går vi hjem og udarbejder et samlet uforpligtende tilbud med en billig pris på et nyt bad.

Det samme gælder hvis det er et nyt badeværelse du ønsker. Vi drøfter først ønsker til dit nye badeværelse, samt forventninger. Herefter udarbejder vi et tilbud på badeværelse til dig - uanset om du er privat boligejer, eller ansvarlig for en virksomhed.

Hvad koster et nyt badeværelse?

Det er ofte billigere i længden at få etableret et helt nyt badeværelse, end det er, at udføre en større badeværelsesrenovering. Vi rådgiver dig hellere end gerne om den mest økonomiske løsning for lige præcis dit badeværelse eller køkken.

Se priser på nyt toilet her. Se desuden priser på badeværelsesarmaturer og køkkenarmaturer her. Alle priserne er inklusiv moms.

Kontakt os for en omfattende renovering af badeværelse

​Ønsker du vejledning i forbindelse med renovering af badeværelse, eller svar på spørgsmål såsom: hvad koster renovering af badeværelse? Så tøv ikke med at kontakte os på telefon 33 21 62 73 eller med at skrive en mail til info@frbvvs.dk​. Vi kan hjælpe med alt fra vejledning inden for VVS-installationer, til at finde de rette badeværelsesmøbler, der matcher dit behov til dit nye badeværelse..

Vi udfører primært renovering af badeværelse i boligselskaber og for privatkunder, men er ikke begrænset til disse.

Vær opmærksom på, at vi udover renovering af badeværelse, også tilbyder renovering af køkken, hvilket ofte kan være med til at friske et helt hjem op.​

Kontakt os i dag!​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt firmaet​

Frederiksberg VVS A/S

Pile Allé 21
​2000 Frederiksberg

​CVR: 17600176

Telefon: 33 21 62 73

E-mail: info@frbvvs.dk

Vi arbejder på hele Sjælland - herunder i Storkøbenhavn, København & Nordsjælland.​

Medlem af