VVS i Lyngby - Professionel installatør og blikkenslager

Hvad end det er den akutte hjælp eller den jævnlige service, du behøver en VVS installatør eller blikkenslager til i Lyngby, så kan du være sikker på, at du kan finde en professionel én af slags hos os. Hos Frederiksberg VVS er vi nemlig ikke bare dygtige til vores arbejde, men også dybt passionerede omkring det.

4,1
5/5

Vi kan løse alle former for VVS problemer

Med vores mange års erfaring inden for faget, har vi opbygget kompetencer og færdigheder, som gør, at vi nemt og hurtigt kan hjælpe dig med en lang række af opgaver og problemer med VVS. Dette gælder både mindre og mere simple opgaver, som et stoppet toilet eller en service af dit eksisterende vand- eller varmeanlæg, eller totalrenovering af hele boligen i Lyngby.

Selvom navnet måske indikerer noget andet, så rækker vores services langt ud over Frederiksbergs grænser, og derfor kan du også være sikker på, at vi gerne tager den korte tur til Lyngby, når du har brug for vores service – både mere eller mindre akut.

Har du planer og drømme om at få lavet totalentreprise eller energirenovering af hele dit hjem, kan du allerede nu tage kontakt til os. Så kan vi sparre om dine ønsker, så vi finder den helt rette løsning til dig, til en pris, som vi begge kan blive enige om, er helt fair for opgaven.

VVS Christianshavn

Ring til vores døgnvagt fra Lyngby

Skulle skaden være sket, og du står med vand over det hele, med et toilet, der er stoppet og hvor der driver vand over kanten og ud på gulvet, et sprunget vandrør, eller en anden ubehagelig situation? Så kan du med fordel tage kontakt til vores døgnvagt, som gerne rykker ud – også uden for normale arbejdstider.

Vi gør nemlig en dyd ud af, at være der for vores kunder, hvad end det er ud på de sene aftentimer eller tidligt om morgenen. Vi kommer så hurtigt, som vi kan, så du ikke skal stå i en utryg situation helt alene. Vi rykker naturligvis også gerne ud med en VVS installatør eller blikkenslager i Lyngby, hvis du behøver vores hjælp – hele døgnet rundt.

Kontakt os i dag

Står du med et problem med varmen eller vandet, eller går du med tanker om et mindre eller større projekt, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi kan være både din VVS installatør, som installerer et nyt anlæg, en blikkenslager, som fikser noget, der er gået i stykker, men vi kan også sagtens være din sparringspartner i forbindelse med et projekt i Lyngby.

Tag fat vores VVS installatør i dag, hvis du behøver vores hjælp, eller vil høre mere om vores services, og hvad vi udfører i Lyngby.

SEND OS EN BESKED

SKAL VI HJÆLPE MED JERES NÆSTE PROJEKT?

Vælger du Frederiksberg VVS A/S, er du sikret god service og høj kvalitet.