VVS Christianshavn - Professionel blikkenslager service

Det kan ske for enhver. At man står og har brug for en blikkenslager, der kan hjælpe med toilettet, der ikke vil skylle, eller måske er varmen gået i hele din bolig, så du nu står med kolde tæer. Få hjælp til VVS på Christianshavn fra en erfaren blikkenslager i dag.

4,1
5/5

Erfaren og autoriseret VVS’er

Hos Frederiksberg VVS har vi mange års erfaring inden for VVS feltet, og derfor kan du også være sikker på at få en porfessionel og helt autoriseret blikkenslager ud, når du står med et problem, du ikke selv kan løse. Vi rykker ud til alle typer af opgaver, og vores arbejde er dækket af garanti, fordi vi ved, at det arbejde vores håndværkere udfører, holder.

Du kan, med andre ord, trygt stole på at vores professionelle og erfarne team af VVS’ere og håndværkere kan hjælpe dig på Christianshavn, når vandet ikke løber, når det løber lige lovligt meget, når varmen er gået, eller hvis du skulle stå med et andet problem, der kræver en VVS’er.

Hjælp til VVS på hele Christianshavn

Uanset hvor på Christianshavn, du befinder dig, så kommer vi gerne ud og kigger på og løser dit problem. Dette gælder både for erhvervs- såvel som private kunder. Derfor kan du både som privatperson og som boligforening, virksomhed eller noget tredje, sagtens kontakte os.

VVS Christianshavn

Vi udfører alverdens VVS opgaver og forskellige typer af service. Det omfatter både energirenovering, renovering af badeværelser og hele lejligheder på Christianshavn, service på fyr og varmerør, installation af varme, vand og gas, samt service på stoppede toiletter, rør og vaske – for blot at nævne nogle af vores opgaver.

SEND OS EN BESKED

SKAL VI HJÆLPE MED JERES NÆSTE PROJEKT?

Vælger du Frederiksberg VVS A/S, er du sikret god service og høj kvalitet.