​✓ Døgnvagt

​✓ Faste priser

✓​​​ Medlem af TEKNIq

Autoriseret gas- og vandmester​

​Totalentreprise der stemmer overens med dine behov

Har du behov for hjælp til totalentreprise? I så fald er du havnet det helt rigtige sted. Hos Frederiksberg VVS A/S kan vi nemlig være behjælpelige med både entreprise og totalentreprise for private og erhverv, og vi har især mange kunder fra København, Frederiksberg og Valby. Vi udfører altså entreprise, og hos os er du sikret høj kvalitet og god service til en fordelagtig pris. 

Når vi bliver ansat til at stå for totalentreprise, sørger vi naturligvis for at løse samtlige opgaver efter dine ønsker til punkt og prikke, og vi vil meget gerne give dig professionel rådgivning undervejs i forløbet. Vi har nemlig den rette faglige ekspertise og erfaring til at finde den optimale løsning, der stemmer overens med din økonomi og dine behov.

Entreprise af ejendomme og lejligheder

Skal du således eksempelvis have renoveret dit hus eller dit badeværelse, er du kommet til det helt rigtige sted, da vi blandt andet vil kunne være behjælpelige med dette. Vi har masser af erfaring, når det kommer til renovering af ejendomme og lejligheder, og det er både med hensyn til køkkener, badeværelser, indlæggelse af varme, vandledninger, tag og tagrender.

Vi indgår i et tæt samarbejde med kompetente murere og tømrere, hvorfor vi således udfører al slags renoveringsarbejde på ejendomme. 

Det samme er tilfældet, hvis der er tale om renovering af lejligheder, hvor vi også klarer alt tømrer-, murer-, rør- og sanitetsarbejde. Endelig vil vi som sagt gerne tages med på råd allerede fra start, da vi har stor erfaring med alle typer af lejligheder og ejendomme.​

Få mere at vide om vores totalentreprise

Søger du således hjælp til hovedentreprise, er vi uden tvivl de rette at tage kontakt til, og så gør vi det endda til en billig pris. Hos os er du sikret et resultat i høj kvalitet, der lever op til dine ønsker. Vi står for samtlige opgaver, og herudover deler vi med glæde ud af vores faglige viden, så du får den optimale løsning. 

Hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig i forhold til totalentreprise eller almindelig entreprise ved at ringe på telefon 33 21 62 73 eller ved at sende os en besked på e-mail info@frbvvs.dk

Kontakt os!​

for book af tid benyt online eller ring 33216273

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt firmaet​

Frederiksberg VVS A/S

Pile Allé 21
​2000 Frederiksberg

​CVR: 17600176

Telefon: 33 21 62 73

E-mail: info@frbvvs.dk

Vi arbejder på hele Sjælland - herunder i Storkøbenhavn, København & Nordsjælland.​